Çalıştayın son oturumu Tekirdağ'da yapıldı

Gençlik alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile kamu işbirliğini geliştirmek amacıyla, Sivil Toplum Kuruluşları ile 2018 Yılı İşbirliği Toplantıları'nın Marmara Bölge ça

GÜNDEM 27.04.2018 18:50:00 0
Çalıştayın son oturumu Tekirdağ

Gerçekleştirilen oturumda Sivil Toplum Kuruluşları'nın gençlere yönelik bölgesel olarak yürüttükleri çalışmaları tespit etmek, karşılaştıkları sorunları öğrenmek, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla STK-Kamu ilişkisi ve ortak çalışma alanlarıyla ilgili konular görüşüldü.

 

EL DOKUMASI SECCADE HEDİYE ETTİ

 

Çalıştayda, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Tekirdağ Gençlik Merkezi Müdürü Selman Modalı, Merkez Gençlik Merkezi Müdürü Turgut Kılıçtas ve Çorlu Gençlik Merkezi Müdürü Şafak Turan, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli illerimizde gençlik çalışmaları yapan STK temsilcileriyle ortak çalışma alanları hakkında istişarede bulundu. Toplantı sonunda Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, M. Tayyip Kahyaoğlu’na Tekirdağ’a özgü Karacakılavuz el dokuması seccade hediye etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU