Miras Atölyesi 1 Projesi devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Dairesi Başkanlığı ve Trakya Kalkınma Ajansı iş birliğinde başlatılan Miras Atölyesi 1 Projesi devam ediyor. Süleymanpaşa Ertuğrul Mahallesi Rakoczi

GÜNDEM 25.04.2018 15:37:00 0
 Miras Atölyesi 1 Projesi devam ediyor

Miras Atölyesi I Projesi ile Süleymanpaşa Ertuğrul Mahallesi'nde kentin geleneksel kültürünü ve tarihi geçmişini yansıtacak bir merkez oluşturulmasının hedeflendiği belirtilirken, bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Dairesi Başkanlığı ve Trakya Kalkınma Ajansı’nın çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısında proje kapsamında bugüne dek yapılanlar ve yapılacaklar değerlendirilirken, son durum hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Değerlendirme toplantısına Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Dairesi Başkanı Dilşad Ergin ve Büyükşehir Belediyesi ile Trakya Kalkınma Ajansı yetkilileri katıldı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ