Fabrika çalışanları piknikte bir araya geldi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Topaloğulları Makina San. ve Tic. A.Ş tarafından yaza merhaba pikniği düzenlendi. Fabrika sahipleri ve çalışanlar piknikte bir araya gelerek unutamayaca

GÜNDEM 22.04.2018 16:07:00 0
Fabrika çalışanları piknikte bir araya geldi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Topaloğulları Makina San. ve Tic. A.Ş tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenen yaza merhaba pikniğinde çalışanlar ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı.

 

 

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

İkiz Göller’de düzenlenen pikniğe Topaloğulları Makina San. ve Tic. A.Ş sahipleri Murat Topaloğlu, Osman Topaloğlu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Nuran Yeşil, fabrika alışanları ve aileleri katıldı. Personel ile birlikte büyük bir aile olduklarını belirten fabrika sahipleri Murat Topaloğlu ve Osman Topaloğlu  “Fabrika olarak sosyal aktivitelere de önem veriyoruz.  Bu tür sosyal aktiviteler personel üzerinde önemli derecede motivasyon sağlıyor. Bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. Çünkü çalışanlarımızın motivasyonu bizim için önemli” dedi.

 

 

HEDİYELER VERİLDİ

 

Piknik şölenini her yıl tekrarlayarak geleneksel hale getirdiklerini ifade eden fabrika sahipleri, piknik etkinliğine katılan fabrika çalışanları ve ailelerine teşekkür etti. Piknikte çalışanlar ve aileleri çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, çalışanlar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yarışmaların kazananlarına çeşitli ödüller verildi.

 

Haber / Özge MERİÇ