Futbol Turnuvası sona erdi

Namık Kemal Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvası kupa töreni ile sona erdi. Turnuvada Batı Trakya'dan gelen uluslararası öğ

SPOR 17.04.2018 14:30:00 0
Futbol Turnuvası sona erdi

Namık Kemal Üniversitesi'nde eğitim-öğretim görmekte olan uluslararası öğrenciler tarafından oluşturulan ve içerisinde Bosna Hersek, Somali, Türkiye, Türkmenistan, Yemen ve Yunanistan takımlarının yer aldığı Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvası, Türkiye-Yunanistan final maçı ile sona erdi.

 

 

4-0’LIK GALİBİYETLE TAMAMLADI

 

Çekişmeli bir mücadelenin ardından Batı Trakya’dan gelen uluslararası öğrencilerin oluşturduğu takım, ülkemizi temsil eden öğrenciler karşısında aldığı 4-0’lık galibiyet ile turnuvayı birinci bitirdi. Türkiye’nin ikinci, Somali’nin de üçüncü olduğu turnuvada farklı ülkelerden gelen öğrenciler, Namık Kemal Üniversitesi sayesinde bir araya gelerek bağlarının güçlenmesine fırsat buldu.

 

 

KUPALARI VERİLDİ

 

İlk üçe giren takımlara kupalarını, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Prof. Dr. İsmail Yılmaz ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu takdim etti. Yetkililer “Namık Kemal Üniversitesi gerek düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, gerekse sık sık gerçekleştirdiği toplantılar ile uluslararası öğrencilerinin kendilerini misafir değil, her zaman ev sahibi hissetmelerine fırsat sunmaya devam edecek” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ