"Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz"

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Serkan Üstün, İsmail Soyseven ve Şube Müdürü Metin İlter ile birlikte Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nı z

GÜNDEM 17.04.2018 13:50:00 0

Aydın ve beraberindekiler Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Göksel Karaevli ve Cemil Koçaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Muzaffer Destereci ile Yılmaz Emer tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Aydın, Tekirdağ TSO organ seçimleri sonrası yeniden başkanlığa seçilen Cengiz Günay’ı tebrik eden derken, Polis Haftası etkinliklerinde Tekirdağ TSO tarafından Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilen araç dolayısıyla da Günay’a teşekkür plaketi verdi.

 

 

POLİSLERE SEÇİM TEŞEKKÜRÜ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Günay da “Tekirdağ TSO olarak seçimlerimiz sonrasında görev dağılımlarını da bitirdik ve artık bundan sonraki süreçte çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyor olacağız. Ayrıca seçim günü, seçimlerimizin huzurlu ve güvenli ortamda gerçekleşmesi adına tüm gün boyunca görev yapan emniyet mensuplarımıza Müdürümüz Mustafa Aydın nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ