Karaağaçspor 3 puanı 5 golle aldı

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu 9.hafta karşılaşmasında Fevzipaşaspor ile Karaağaçspor karşı karşıya geldi. Pazar günü Çerkezköy 29 Ekim Skor Kompleksi'nde oynanan karşılaşma saat 16:30

SPOR 16.04.2018 11:14:00 0
Karaağaçspor 3 puanı 5 golle aldı

TOPU FİLELERLE BULUŞTURDU

 

 

Karşılaşmaya Karaağaçspor Taylan Vatansever, Umut Aras, Rıdvan Işık, Samet Bolkış, Tolga Değirmenci, Onur Altun, Murat Aydın, Burak Karagöz, Okan Demir, Bayram Taş ve Kenan Asilkan kadrosu ile çıktı. Karşılaşmaya konuk ekip Karaağaçspor etkili başladı. İlk devrede ataklar geliştiren Karaağaçspor’da ceza sahası içinde topla buluşan Burak düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. (0-1)

 

 

 

İKİNCİ GOL TOLGA’DAN GELDİ

 

 

Karaağaçspor gelen golle moral bulurken, Fevzipaşaspor ise beraberlik golü için ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 19’uncu dakikasında ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş yapan Tolga takımının ikinci golünü kaydetti. Oyundan kopmayan Fevzipaşaspor karşılaşmanın 30’uncu dakikasında kaydettiği golle farkı bire indirdi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilk devresinin sonlarına doğru konuk ekip Karaağaçspor Kenan’ın ayağından bulduğu golle farkı 2’ye çıkardı. İlk yarıda başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-3 sona erdi.

 

 

 

PUANINI 18’E ÇIKARDI

 

 

Karaağaçspor karşılaşmanın ikinci yarısında da sağlı sollu ataklarını sürdürdü. Ev sahibi ekip Fevzipaşaspor ise geliştirdiği ataklarda Karaağaçspor savunmasını geçemedi. Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında sahneye çıkan Cihan Taş düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru da 1-4’e getirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında Aykut Kanat ile bir gol daha bulan Karaağaçspor karşılaşmadan da 5-1 galip ayrıldı. Bu önemli galibiyet ile birlikte Karağaçspor puanını 18’e yükseltirken, Fevzipaşaspor ligdeki dördüncü mağlubiyetini aldı.

 

 

Haber / Özge MERİÇ