Yol yapım çalışmaları yeniden başladı

Süleymanpaşa Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte yol yapım çalışmalarına yeniden başladı. Gündoğdu Mahallesi'nde alt yapısı biten Murat Sokak, kilit taşla kaplanırken, muhtelif sokakl

GÜNDEM 13.04.2018 12:28:00 0
Yol yapım çalışmaları yeniden başladı

Ayrıca Doğanca Sokak’ta Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol açma çalışması yapılırken, 100. Yıl Mahallesi’nde ise Deryalı Sokak, Seher Sokak ve Kültür Sokak, kilit taşla kaplanarak vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi. Yol yapım çalışmalarının yanı sıra Çınarlı, Altınova ve Hürriyet Mahallesi’nde ve diğer mahallelerde zarar gören sokaklarda kilit taş onarım çalışmaları da sürüyor.

 

 

TÜM SOKAKLAR YAPILACAK

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Tüm sokaklar yeniden yapılıncaya kadar durmayacağız. Kentimizin dört bir yanında yol yapım, onarım, asfalt serim ve kilit taş döşeme çalışmalarına 2018’de de durmaksızın devam ediyoruz. İlçemizin 1.111 kilometrekareyi aşan yüz ölçümü içerisinde bulunan sokak ve caddelerin üstyapı çalışmalarını yürütmekteyiz. Bütün yollar bitene kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ