Oflu Hoca Trakya'da 13 Nisan'da vizyonda

Çekimleri Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde gerçekleştirilen Oflu Hoca Trakya'da filmi 13 Nisan Cuma günü izleyici ile buluşuyor. Oflu Hoca Trakya'da filminin galası önceki gün Lüleburgazâ€

GÜNDEM 12.04.2018 18:37:00 0
Oflu Hoca Trakya

Adem Kılıç ve Serkan Karaaslan’ın yönettiği ve başrollerini Çetin Altay ve Gökhan Yıkılkan’ın paylaştığı film, geçtiğimiz aylarda Lüleburgaz’ da çekildi. Lüleburgaz’da bulunan bir alışveriş merkezinde düzenlenen kokteyle Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Emin Halebak, Cumhuriyet Savcısı Soner Gül, Kırklareli İl Emniyet müdürü Erkin Adalar, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

 

 

FİLMİN GÖSTERİMİ YAPILDI

 

Kokteylin ardından Salon 1’de filmin gösterimi yapılırken, Oflu Hoca Trakya’da filmi izleyenlerin beğenisini kazandı. Oflu Hoca Trakya’da filminde transfer olayları anlatılıyor. Doğanspor Futbol Kulübü’nün başkanlığını yapan Oflu Hoca, yeni transfer peşindedir. Genç yetenek Hayati’yi gözüne kestiren Oflu Hoca, onu transfer etmek için Lüleburgaz’a gider. Bu sırada Lüleburgaz’da hapishanede yatan Haspi adındaki bir adam tahliye olur. Haspi, tamamen farklı karakterde biri olsa da Oflu Hoca’ya ikizi kadar benzemektedir. Haspi’nin hapisten çıkması Oflu Hoca’nın Lüleburgaz’daki günlerini kabusa çevirir.

 

Haber / Ruşa ELMA