Meclis başkanı seçildi

1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından  Çorlu TSO Meclisi bir araya gelerek Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları ve  Me

GÜNDEM 10.04.2018 16:33:00 0
Meclis başkanı seçildi

46 Meclis Üyesinin tamamının oy kullandığı seçimde Meclis Başkan adayları Erdim Noyan 32oy alarak meclis başkanlığına seçilirken, Ahmet Bayram ise 12 oy aldı. Meclis Başkan Yardımcılığına Umut Güngör 30, Faysal Çakmak 29 oyla seçilirken,  Meclis Katip Üyeliğine ise 32 oy alan İsmail Korkut seçildi.

 

 

“DAHA İLERİYE TAŞIYACIĞIZ”

 

Seçimlerin ardından Meclis Üyelerine teşekkür konuşması yapan Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan “Uzun ve yorucu bir seçim sürecini geride bıraktık. Önce Meslek Komitesi Üyelerimizin sonrada, Meclis Üyelerimizin takdiriyle önümüzdeki 4 yıl için odamıza, üyelerimize ve şehrimize hizmet etme görevini üstlendik. Tüm Meclis Üyelerimize verdikleri destek, duydukları güven dolayısıyla teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte Meclis olarak bugüne kadar yapılanların üzerine bir şeyler daha katarak çalışacağız. Yapılan seçimler bir hizmet yarışıdır. Bu yarışta meclisimiz bayrağı bize devretti. Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrağı da hep beraber daha ileriye taşıyacağız” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA