'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' Yarışmasında ödüller verildi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan imzalanan protokol kapsamında Tekirdağ'da edebi ve görsel kategorilerde bağımlılık temalı yarışmalar düzenlendi.

GÜNDEM 9.04.2018 16:15:00 0

Yarışmalarda dereceye girenlere öğrencilere Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen törende ödülleri verildi. Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanı Şener Çelikayar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Çorlu Yeşilay Şube Başkanı Serkan Alkan, İl Milli Eğitim Birim Amirleri, dereceye giren öğrencilerin okul müdürleri, öğretmenleri ve velileri katıldı.

 

 

EDEBİ ESER KATEGORİSİ

 

Yarışmada dereceye giren her öğrenciye başarı belgesi, 500 TL para çeki ve madalya ayrıca dereceye giren öğrencilerin okul müdürlerine de plaket verildi.  Yarışmada ilkokul edebi eser kategorisinde Süleymanpaşa İnecik Ortaokulu öğrencisi Tuana Karaoğlu birinci olurken, Ortaokul  Edebi Eser Kategorisinde de Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Azranur Yıldız birinci oldu. Lise Edebi Eser Kategorisinde birinciliği ise Çorlu Anadolu Lisesi öğrencisi çağla Yalçın elde etti.

 

 

GÖRSEL ESER KATEGORİSİ

 

İlkokul Görsel Eser Kategorisinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencisi Yağız Seymen birinci olurken, Ortaokul Görsel Eser Kategorisi Birincisi de Saray Atatürk Ortaokulu’ndan Ecen Görgün oldu.

 

Haber / Özge MERİÇ