Ergene Velimeşespor, Muğlaspor'u konuk etti

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup 30'uncu hafta karşılaşmasında Ergene Velimeşespor, Muğlaspor'u konuk etti. Karşılaşma konuk ekip Muğlaspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

SPOR 9.04.2018 14:25:00 0
Ergene Velimeşespor, Muğlaspor

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup 30'uncu hafta karşılaşmasında Ergene Velimeşespor, kendi sahasında konuk ettiği Muğlaspor'a 2-0 mağlup oldu.

 

 

ÇORLU’DA OYNANDI

 

General Basri Saran Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Mustafa Murat Oğuz, Sezgin Altun ve Uğur Önay hakem üçlüsü yönetti. Ergene Velimeşespor karşılaşmada Enes, Selçuk, Emre, Serhat, Zekeriya, Semih, İbrahim, Caner  (Dk.46 Fahri), Metehan  (Dk.74 Erdi), İlker, Gökdeniz (Dk.63 İlhan) kadrosu ile mücadele ederken, Muğlaspor ise Barış, Fırat, Alican, Faruk, Sergen, Polat, Yasin, Ender, Ali Sinan (Dk.77 Onur), Yağız (Dk.60 Melik), Ramazan (Dk.64 Emre) kadrosu ile mücadele etti.

 

 

TOP KALECİDE KALDI

 

Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takım da gol için ataklar geliştirmeye çalıştı. 13’üncü dakikada sağ kanattan yapılan ortayı iyi takip eden Muğlaspor’dan Yağız’ın vuruşunda top ağlarla buluştu (0-1). Golün ardından beraberlik golü için yüklenen Ergene Velimeşespor, aradığı golü bulamadı. 38’inci dakikada Gökdeniz’in vuruşunda top kaleci Barış'ta kaldı. 72’nci dakikada ceza sahasına giren Melik, rakiplerini çalımlayıp düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi (0-2). Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma konuk ekip Muğlaspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU