ÇTSO'da yeni yönetim belirlendi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda 1 Nisan'da yapılan seçimlerin ardından yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegeliği seçimi de yapıldı. Süleyman Kozuva yönetim kurulu başkanlığın

GÜNDEM 7.04.2018 16:59:00 0
ÇTSO

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1 Nisan’da yapılan seçimlerin ardından yapılan ardından yapılan itiraz üzerine Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu 8’inci grupta yapılan seçimlerin 6 Mayıs’ta tekrarlanmasına karar vermişti.

 

 

3 SANDIKTA OY KULLANILDI

 

8’inci grup dışındaki 11 grupta seçilen meclis üyeleri dün sandığa giderek ÇTSO Yönetimini, disiplin kurulunu ve TOBB delegelerini seçti. İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan seçimlerde yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegeleri için ayrı ayrı sandık kuruldu. 30 Meclis üyesinden 24 sandığa giderken, 1 Nisan’daki seçimlere mavi listenin adayı olarak katılan ve 5’inci gruptan meclise Rahmi Yılmaz ile mavi listeden giren diğer 4 meclis üyesi seçime katılmadı. Sarı listeden meclis üyesi seçilen Bross Tekstil temsilcisi Furkan Yavuzarslan da yurtdışında olduğu için seçime katılamadı.

 

 

YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ

 

11:00-12:00 saatleri arasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan seçimlerde 24 meclis üyesi oy kullandı. Yapılan seçim sonucu yönetim kurulu başkanlığına Süleyman Kozuva ile yönetim kurulu asil üyeliğine Mehmet Danyeli, Mustafa Seçkin, Metin Taşdelen, Murat Seymen, Mehmet Çetin, Mustafa Ogün Asıl, Rasim Bilgen ve Ayhan Arslan seçildi. Yönetim kurulu yedek üyeliğine de Murat Narçın, Ahmet Avcı, Sami İkizler, Furkan Yavuzarslan, Kadir Uz, Reşat Ünlü, Bülent Bilecen ve Ramazan Tahir Eke seçildi.  

 

 

YÖNETİM KURULU 9 KİŞİYE ÇIKTI

 

Önceki dönemde başkan ile birlikte 7 kişiden oluşan yönetim kurulu, başkan ile birlikte 9 kişiye çıktı. Eski yönetimde yer alan Mustafa Seçkin, Metin Taşdelen, Murat Seymen yeniden yönetime girerken, Mehmet Danyeli, Mehmet Çetin, Mustafa Ogün Asıl, Rasim Bilgen ve Ayhan Arslan da bu dönem yönetime giren yeni isimler oldu.

 

 

DİSİPLİN KURULU SEÇİLDİ

 

Disiplin kurulu asil üyeliğine Evren Kahraman - Cantur Otomotiv Sosyal Hizmetler Taşımacılık Turizm İnşaat Emlak Gıda Saneyi ve Ticaret Ltd.Şti., Göksel Bozdağ – Bozdağ Gıda Tekel Tekstil Turizm Nakliye Dayanıklı ve Dayanıksız Tüketim Malları Demir Çelik Ürünleri İmalat ve Satış Sosyal Hizmetler Taşeronluk Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti., Vahdettin Er – A.H.Erler Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Turhan Bahtiyar – TSF Gayrimenkul Yatırım İnşaat Mimarlık Ltd.Şti. ,Turgay Kaya – Sem-Ka Plastik Vakum Ambalaj Makine ve Kalıp Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Ufuk Atasever – Ufuk Atasever Atasever Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Endüstriyel malzeme ve Oto Alım Satım seçilirken, yedek üyeliğe de Cem Büyük – Kapaklı İlke Sosyal Hizmetler Taşımacılık İnşaat Turizm Spor Yatırımları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Hakan Mandacı – Arel Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Onur Aydınoğlu – Onur Aydınoğlu İnşaat, Recai Gökhan Alphan – Alphan İnşaat ve Emlak Alım Satım, Alphan Akhan  - Akhan Petrol Ürünleri Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama İnşaat Turizm  ve Dış Ticaret Ltd.Şti., Mustafa Dursun – Başakşehir Koleji Özel Eğitim Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. seçildi.

 

 

TOBB DELEGELERİ SEÇİLDİ

 

TOBB delegeliği asil üyeliğine Saim Buyruk, Mehmet Sait Erdem, Aktaş Güler, Mehmet Danyeli ve Kadir Uz seçilirken, yedek üyeliğe de Metin Taşdelen, Murat Narçın, Reşat Ünlü, Bülent Bilecen ve Ramazan Tahir Eke seçildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU