Açık ortaokul ve lise sınavları yapıldı

Açık Lise ve Açık Ortaokul sınavları 31 Mart-1 Nisan tarihlerinde yapıldı. 1'inci oturumun saat 09:30'da, ikinci oturum ise saat 14:00'da başladı. Açık Lise sınavları Cumartesi ve Pazar gün

GÜNDEM 1.04.2018 14:03:00 0
Açık ortaokul ve lise sınavları yapıldı

Çerkezköy’deki sınavlarda yaklaşık 2 bin 85 öğrenci ter döktü. Açık ortaokul sınavları Cumhuriyet Ortaokulu, 75. Yıl Ortaokulu ve Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılırken, Açık lise sınavları da Çerkezköy K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Mevlana Ortaokulu, Cumhuriyet  Ortaokulu, 75.Yıl Ortaokulu, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi, Metin Seçkin Ortaokulu, Çerkezköy Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi, Fevzipaşa  İlkokulu ve Nurullah Narin Ortaokulu’nda yapıldı.

 

 

20’ŞER SORU SORULDU

 

Malkara’da da ortaokul ve lise eğitimine örgün olarak devam edemeyen, ancak eğitim hayatlarını tamamlamak isteyen öğrenciler, açık ortaokul ve lise sınavlarına girdi. Malkara Nurten Hüsnü Pullukçu İlkokulu ve Ortaokulu'nda yapılan Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi 2017 - 2018 eğitim - öğretim yılı ikinci dönem sınavları 3 oturumda yapıldı. Her oturum 2,5 saat sürdü. Sınavlara 24 öğrenci ortaokul, 212 öğrenci ise lise olmak üzere 236 öğrenci girdi.  Sınavda öğrencilere her oturumda her dersten 20'şer soru soruldu.

 

 

ÜZERLERİ ARANARAK SINAV SALONUNA ALINDILAR

 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen ve yüzlerce öğrencinin gireceği sınavlara adaylar, sabahın erken saatlerinden itibaren okulda hazır bulundu. Öğrenciler, kimlik ve sınav başvuru belgesinin kontrolünün ardından sınav salonuna polis ekipleri tarafından üzerleri aranarak alındı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ