Kız Futbol Takımı destek bekliyor

Çerkezköy Metin-Seçkin Ortaokulu Kız Futbol Takımı, 6-8 Nisan tarihleri arasında Sakarya'da yapılacak olan Yıldız Kız Futbol Türkiye Çeyrek Final Maçı'na katılabilmek için Çerkezköy'den de

GÜNDEM 30.03.2018 16:47:00 0
Kız Futbol Takımı destek bekliyor

Metin-Seçkin Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Kız Futbol Takımı'nın kurucusu İsmet Banya 5 Nisan Perşembe günü kız futbol takımını oluşturan 14 kız öğrenci ile birlikte Sakarya Yıldız Kız Futbol Türkiye Çeyrek Final maçına gitmek üzere yola çıkacaklarını belirtti.

 

 

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK"

 

Metin-Seçkin Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İsmet Banya "2 yıldan beri çalışmış olduğum bu okulda, kızlarımızın kötü alışkanlıklardan ve kötü arkadaşlıklardan korunması, sosyal aktivitelere olan ilgi alanlarının artması ve sosyalleşmeleri amacıyla kurmuş olduğumuz bir spor grubuydu. İlk yılımızda Tekirdağ şampiyonu olduk. Türkiye gruplarında, grupta 2'nci olarak elendik. Bu yıl tekrar Tekirdağ şampiyonu olduk. Hedefimiz 6 Nisan'da başlayacak olan Türkiye gruplarında şampiyon olmak" dedi.

 

 

"ÇERKEZKÖY'Ü EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ"

 

Kız çocuklarının toplumda daha iyi yerlere gelmesi gerektiğini vurgulayan Banya, "Kız çocuklarının toplumda pozitif ayrımcılıkla daha iyi yerlere gelebileceğine inanıyoruz. Amacımız özelde Çerkezköy'ü ve Metin-Seçkin Ortak Okulu’nu, genelde Tekirdağ'ı en güzel şekilde temsil etmek" dedi.

 

 

"ÇERKEZKÖY'DEN DESTEK BEKLİYORUZ"

 

6-8 Nisan tarihleri arasında Sakarya’da yapılacak olan Yıldız Kız Futbol Türkiye Çeyrek Final Maçı'na katılabilmeleri için desteğe ihtiyaçları olduğunu dile getiren İsmet Banya,"Bizlere bu maça katılabilmemiz için destek olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahab Akay' a teşekkür ediyoruz. Sakarya'da yapılacak olan turnuva için Belediyemiz kız futbol takımımıza ihtiyacımız olan aracı tahsis etti. Başkanımız bu konuda bizden desteğini esirgemedi. Fakat şuan çocuklarımızın barınma ve yeme içme gibi ihtiyaçlarını giderecek bütçemizi karşılayamadık. 4 bin TL civarı bir eksiğimiz var.  Bu sorunumuzu henüz çözebilmiş değiliz. Fakat hala zamanımız var. Çerkezköy'lü vatandaşlarımızdan özellikle kamu kurum ve kuruluşlarımızdan, esnaflarımızdan kız futbol takımımızın daha iyi yerlere gelebilmesi ve Çerkezköy'ün spor anlamında daha iyi bir niteliğe ulaşabilmesi için destek bekliyoruz" dedi.

Haber / Özge MERİÇ