Elektrik kesintisi Tapu'yu da vurdu

Çerkezköy'de hemen hemen her gün yapılan elektrik kesintisi Çerkezköy Tapu Müdürlüğü'nü de vurdu. Gazi Osman Paşa Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesi'nde yapılan planlı elektrik kesintisi

GÜNDEM 29.03.2018 20:30:00 0
Elektrik kesintisi Tapu

Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi ve Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bakım onarım çalışması nedeniyle 08:30-12:30 saatleri arasında yapılan planlı elektrik kesintisi her gün yüzlerce vatandaşın işlem yaptırdığı Çerkezköy Tapu Müdürlüğü’nü de olumsuz etkiledi.

 

 

BU MANZARA ÇERKEZKÖY’E YAKIŞMIYOR

 

Sabah erken saatlerden itibaren Çerkezköy Tapu Müdürlüğü’ne giden onlarca vatandaş, Tapu Müdürlüğü’nün elektrik olmadığı gerekçesi ile hizmet vermemesi nedeniyle mağduriyet yaşadı. Kızılpınar’da emlakçılık yapan Önder Tatlı, Kızılpınar’da bir arsa sattığını ve tapu işlemleri için sabahın erken saatlerinde Çerkezköy Tapu Müdürlüğü’ne geldiğini belirterek “Müşterim Almanya’dan geldi. Ve bugün tapu işlemlerimiz halledemezsem sözleşme gereği 20 bin TL ceza ödeyeceğim. Tapu Müdürlüğü tapu işlemleri için ortalama 5 bin TL para alıyor. Bir jeneratör koymak bu kadar zor mu? Bu manzara Çerkezköy’e yakışmıyor” diyerek duruma tepki gösterdi.

 

 

PEKÇOK VATANDAŞ MAĞDUR OLDU

 

Tapu işlemi için İstanbul’dan geldiğini söyleyen İbrahim Türkan da “İstanbul’da gayrimenkul işi ile uğraşıyorum. İstanbul’da her türlü zorluğu yaşadık ama böylesini hiç görmedik. Hepimiz için iş kaybı. Jeneratörü olan Vergi Dairesi çalışıyor ama Tapu Dairesi hizmet veremiyor. Yetkililerin devreye girmesi ve jeneratör ile elektrik sorununun çözülmesi gerekiyor. Çerkezköy’deki vatandaşların yanı sıra bizim gibi ilçe dışından gelen pek çok vatandaş da mağdur oldu. Bu hepimiz için iş kaybı” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU