"Uyuşturucu ile mücadelede en büyük destekçilerimiz verilerimizdir"

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2.dönemi değerlendirildi.

GÜNDEM 28.03.2018 14:40:00 0

Toplantıya Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Tekirdağ’daki tüm resmi ve özel okulların okul aile birliği başkanları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan “Eğitimde en önemli faktörlerden birisi olan velilerin, okullarımızın gerçek sahibi olan siz öğrencilerimizin anne ve babaları ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde İlimizdeki eğitim ve öğretim faaliyetlerini değerlendireceğiz” dedi.

 

 

DUYUMLARINIZI EMNİYET GÜÇLERİ İLE PAYLAŞIN

 

Amaçlarının Tekirdağ’daki eğitim düzeyini en üst düzeye çıkarmak, sıkıntı ve sorunları çözmek olduğunu kaydeden Ceylan “Eğitimin yanı sıra diğer bir önceliğimiz de uyuşturucu ile mücadeledir. Bu konuda bizlerin en büyük destekçisi siz velilerimizsiniz. Bu konudaki duyumlarınızı okul idareleri yada emniyet güçlerimizle paylaşmanızı istiyorum. Bir eğitim öğretim yılının sonuna geliyoruz, alınan tedbirler, yapılan çalışmalar ve sizlerin desteğiyle oldukça başarılı bir eğitim öğretim yılı geçiriyoruz. Hassasiyetimiz olan birkaç konu var bu konular üzerinde ciddi tedbirler aldık özellikle okul güvenliği, servisler ve bağımlılıkla mücadele bu konularda sizlerinde desteğini alarak öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirip başarılarını arttırmayı amaçlıyoruz” dedi. Ceylan, toplantıya katılan Okul Aile Birliği Başkanları ve tüm eğitim camiasına teşekkür etti.

 

 

GELİŞİMİ DESTEKLEYEN EBEVEYN OLMAK

 

Konuşmaların ardından Marmara Üniversitesi Yrd. Doç.Dr. Oktay Aydın tarafından “Gelişimi Destekleyen Ebeveyn Olmak” konulu konferans verildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ