2018'de yapılacak çalışmalar görüşüldü

TESKİ Malkara Şube Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılı içerisinde Malkara'da yapılacak olan çalışmalar görüşüldü

GÜNDEM 28.03.2018 13:04:00 0
2018

Toplantıya; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal, TESKİ Plan Proje Daire Başkanı Recep Çalı, TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya, Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yılmaz Özel ve TESKİ Malkara Şube Müdürlüğü Personeli Harita Teknikeri Cevat Akkuş katıldı. İstişare toplantısında TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, TESKİ Genel Müdürlüğü'nün 2018 yılı içerisinde ilçemizde yapılacak olan yatırım planları, projeleri ve çalışmaları hakkında detaylı teknik bilgiler verdi.

 

 

40 MİLYONU AŞKIN İŞ YAPILDI

 

Toplantıda konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımıza kaliteli hizmetler sunmak için çalışıyoruz. TESKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ilçemize 4 yılda KDV dahil 40 milyon Türk Lirasını aşkın iş yapılmıştır. Organize Sanayi Bölgesi, yeni yapılan Et Kombina Tesisi ve o bölgedeki köyden mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerimiz için yeni bir proje çalışması gerçekleştirdik. Ayrıca yılın belirli zamanlarında su sıkıntısı çeken kuzey köylerimiz için yeni bir proje çalışması gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

 

UZUN ZAMAN SU SIKINTISI YAŞANMAYACAK

 

Bu yatırımlar bittiği zaman Malkara'nın uzun yıllar içme suyuna dair hiç bir sıkıntısının olmayacağını kaydeden Yurdakul “Şimdiye kadar hassasiyet gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Yeni yapılan ishale hattının testleri henüz yapılmadı. Testler olurken özellikle kamuoyunu gerek basın gerek sosyal medya aracılığı ile bilgilendireceğiz” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ