Süleyman Kozuva'dan Kapaklı'ya çıkartma

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten ve 1 Nisan'da gerçekleştirilecek olan seçimlerinde yeniden aday olan Süleyman Kozuva, Çerkezköy ve Saray'ın ardından Kapakl

GÜNDEM 26.03.2018 14:57:00 0
Süleyman Kozuva

Ekibi ile birlikte Kapaklı Pınar Bulvarı’ndaki esnafı ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, hem esnafı dinledi hem de yapılacak olan oda seçimlerinde destek istedi. Seçimlerin 1 Nisan Pazar günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacağını söyleyen Kozuva, seçim çalışmalarını Kapaklı’da sürdürdü. Kapaklı Pınar Bulvarı’nda hizmet veren esnafı ziyaret ederek hem ekibini tanıttığını hem de esnafın sıkıntılarını dinlediklerini belirten Kozuva, “Ziyaretlerimiz çok güzel geçiyor ve esnafımızın bu seçimlerde bizlerden büyük beklentisi var” dedi.

 

 

 

BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEK

 

 

4 yıl boyunca yaptıklarının, bundan sonra yapacaklarının da teminatı olduğunu söyleyen Kozuva, bu başarıların bundan sonra da devam edeceğini belirtti. Kozuva, seçimlerde sanayinin gözbebeği Çerkezköy’den, Trakya’nın yükselen değeri Kapaklı’dan ve Trakya’nın yeşili Saray’dan destek beklediklerini ifade etti.

 

 

Haber / Özge MERİÇ