Çınarlarla yemekte bir araya geldi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısı ile Çerkezköy'de yaşayan yaşlı vatandaşları akşam yemeğinde ağÄ?

GÜNDEM 22.03.2018 18:38:00 0
Çınarlarla yemekte bir araya geldi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısı ile Çerkezköy’deki yaşlı vatandaşları yemekte ağırladı.

 

 

YEMEKTE AĞIRLADI

 

Önceki akşam saat 18:30’da Tokocin Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, eşi Güliz Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven ile mahalle muhtarları ve her mahalleden seçilen Çerkezköy’ün koca çınarları katıldı.

 

 

MASALARI TEK TEK DOLAŞTI

 

Yemek öncesi masaları tek tek dolaşarak yaşlı vatandaşların ellerinden öpen ve onlara çiçek veren Akay “Bizlere yılın her anı yaşlılarımıza, büyüklerimize saygı göstermeyi, onlara sahip çıkmayı, saygı ve sevgide kusur etmemeyi, şefkatli davranmayı öğrettiler. Bu bilinç ile davetimize katılan tüm büyüklerimizin ve burada misafir edemediğimiz tüm koca çınarlarımızın ellerinden öpüyorum, sevgi, saygı, muhabbetlerimi gönderiyorum” dedi.

Haber / Özge MERİÇ