İşi düzgün olan esnaf, mutlu esnaftır

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 11 Şubat'ta yapılan 23'üncü olağan genel kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Ali Bozdağ, yönetim kurulu üyeleri ile birl

GÜNDEM 22.03.2018 18:32:00 0
İşi düzgün olan esnaf, mutlu esnaftır

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Bozdağ ile yönetimine başarılar dileyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Yeni yönetimde tecrübeli ağabeylerimizin olduğunu görüyorum. Toplumun yararına çalışan ve faydalı çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarına elimizden geldiği kadar destek oluyoruz. Sivil toplum kuruluşları ile beraber omuz omuza çalışmak, onların sorunlarını dinleme anlamında ziyaretler gerçekleştirip istişarelerde bulunuyoruz” dedi.

 

 

 

“ESNAFIN DERDİNE ÇARE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

 

Öğe, görev yaptıkları süre zarfında esnafa hayırlı işler yapmaya çalıştıklarını ifade ederek “Esnafın derdine çare olmaya çalışıyoruz. İl genelinde esnaf sayısı olarak Çerkezköy ilk sıradadır. 3 bini geçen esnaf sayımız var ve bu da çok ciddi bir sayıdır. Esnafı bazı siyasi partiler gibi oy deposu olarak görmüyoruz. İşi düzgün olan esnaf mutlu esnaftır” dedi.

 

 

 

ATATÜRK PORTRESİ HEDİYE ETTİLER

 

 

Yönetimin yüzde 80’inin değiştiğini belirten Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ da “Eski yönetimden sadece üç arkadaşımız kaldı. Bugün sizlere esnafımızın selamlarını getirdik” dedi. Siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu kaydeden Bozdağ, AK Parti yönetimine de çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Başkanvekili Hüseyin Bahar tarafından AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye Atatürk’ün portresi hediye edildi.

 

Haber / Özge MERİÇ