Kaymakam Abban, şehit aileleri ve gazileri ağırladı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini, gazilerini ve gazi yakınlarını Askeri Gazino'da düzenl

GÜNDEM 19.03.2018 17:00:00 0
Kaymakam Abban, şehit aileleri ve gazileri ağırladı

Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları için Askeri Gazino’da yemek düzenlendi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Saat 19:30’da düzenlenen yemeğe AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, eşi Vahide Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Torun, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, HEMA Genel Müdürü Tunç Doğan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İsa Altay, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve mahalle muhtarları, hayırsever Serkan Karagöz, siyasi partilerin temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

 

 

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Yemek öncesi konukları kapıda karşılayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, masaları da tek tek gezerek şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları ile sohbet etti. Yemek, Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı’nın duası ile son buldu.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU