Hedef ülkemizi temsil etmek

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, Güreş Antrenörü Fatih Dağdelen ve güreşçi Çınar Okumuş ile birlikte Çerkezköy'ün ilk bayan güreşçisi Azra

SPOR 16.03.2018 21:00:00 0
Hedef ülkemizi temsil etmek

Çerkezköy’ün ilk bayan güreşçisi Azra Lal Okumuş, Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, Güreş Antrenörü Fatih Dağdelen ve kendisi gibi güreşçi olan Tekirdağ Okullararası İl Birincisi Çınar Okumuş ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

 

TEK BAYAN GÜREŞÇİ

 

Ziyarette konuşan Azra Lal Okumuş, Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün sağladığı imkanlar ile çok sevdiği güreş sporunu Çerkezköy’de yapma imkanı elde ettiğini belirterek “Şuanda tek kadın güreşçi benim. Bu benim için zor oluyor çünkü antrenmanlarda ya kardeşimle, ya da antrenörümüz ile eşleşiyorum” dedi. Okumuş, “Başka bayan güreşçiler olursa daha iyi antrenman yapar ve daha iyi dereceler alırım” dedi.

 

“ÇALIŞMALARIMA DEVAM EDECEĞİM”

 

Hedefinin milli takıma girerek Türk Bayrağını dalgalandırmak olduğunu belirten Azra Lal Okumuş “Bu doğrultuda çalışmalarıma azim ve inançla devam edeceğim. Çerkezköy’de güreş yapma imkanı sağlayan Çerkezköy Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

“HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Çerkezköy’ün ilk bayan güreşçisi Azra Lal Okumuş’un başarısı ile gurur duyduğunu ifade ederek “Azra’nın elde ettiği başarı hepimizin göğsünü kabarttı, gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bundan sonra da güzel başarıların altına imza atarak, çok istediği ay yıldızlı mayo ile ülkemizi temsil etmeye hak kazanır” dedi. Akay, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Azra Lal Okumuş’u destekleyeceklerini ve onun yanında olacaklarını belirtti.

 

“ÇERKEZKÖY BAŞARI İLE TEMSİL EDİLİYOR”

 

Azra Lal Okumuş’un güreşçi olan kardeşi Çınar Okumuş’u da Tekirdağ Okullararası Güreş Şampiyonası’nda elde ettiği Tekirdağ birinciliği dolayısıyla kutlayan Akay “Son yıllarda bireysel sporlarda Çerkezköy başarı ile temsil ediliyor ve sporcularımız güzel dereceler elde ediyorlar. Çerkezköy Belediyesi’nin bireysel sporlara ve salon sporlarına katkısı ve desteği devam edecek” dedi. Ziyaretin sonunda Akay, başarılı güreşçiler Azra Lal Okumuş ve Çınar Okumuş kardeşlere hediyeler verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ