PTT Başmüdüründen Günay'a ziyaret

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ PTT Başmüdürü Eren Aslan ve beraberindeki PTT Personelleri Kemal Muhtar Aktaş ve İbrahim Uçarâ??

GÜNDEM 15.03.2018 18:53:00 0
PTT Başmüdüründen Günay

Ziyarette konuşan PTT yetkilileri “Yakın dönemde İşleme Merkezlerimizde ve dağıtım ağımızda olan yatırımlar ve hizmet noktalarımızda olan artışla, bugün 5 bine yakın noktada hizmet veriyoruz. Bin 500'e yakın diğer banka ve lojistik şirketlerinin hiç bulunmadığı noktada sadece şirket tarafından bireysel ve kurumsal müşterilerimize hizmet sunuluyor. Kargo-kurye fiyatlandırmamız da bu anlamda mesafe gözetmeksizin il içi ve il dışı olarak tek tip oluşturuldu. Sektörde faaliyet gösteren diğer kuruluşlardaki gibi mesafeye bağlı artan fiyat veya il-ilçe merkezi dışında kalan alanlara daha yüksek ücretlerle gönderi taşıma gibi bir yöntem şirketimizce uygulanmıyor. E-ticaret alanında E-PTT AVM ile esnaflara, şirketlerimize ücretsiz ürünlerini sergileme fırsatı tanıyoruz” dedi.

 

“GÖRÜŞMELER YAPILIYOR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay da PTT uygulamaları hakkında PTT ile görüşmeler yapıldığını ve önümüzdeki günlerde ortak bir çalışma ile üyelere yönelik, üyelerin çalışma hayatına yardımcı olacak uygulamaların detaylarının konuşulduğu, bilgilendirmelerin yapılacağı bir etkinlik planladıklarını ifade etti.

Haber / Menşure KARDEŞ