Taşeron işçiler için sınav tarihleri açıklandı

Kapaklı Belediyesi'nde taşeron işçi olarak çalışan ve belediye şirketine işçi statüsüne geçmek üzere başvurusu kabul edilen hak sahiplerinin tabi tutulacağı sınavların tarihleri belli oldu. S

GÜNDEM 5.03.2018 22:26:00 0
Taşeron işçiler için sınav tarihleri açıklandı

Kapaklı Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan ve belediye şirketine işçi statüsüne geçmek üzere başvurusu kabul edilen hak sahiplerinin tabi tutulacağı sınavların tarihleri belli oldu.

 

İLK SINAV 12 MART’TA

 

Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan Katı Atık Toplama ve Nakli, Kent temizliği Hizmet Alım İşi kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan taşeron işçiler, 12 Mart Pazartesi günü sınava girecek. Sınav 09:00-17:00 saatleri arasında belediye garajında yapılacak.

 

BELEDİYE GARAJINDA YAPILACAK

 

Kaldırım Bakım ve Tamir Hizmet Alımı ihalesi kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan taşeron işçilerin tabi tutulacağı sınav da 13 Mart Salı günü 09:00-12:00 saatleri arasında belediye garajında yapılacak.

 

3 SAAT SÜRECEK

 

Park, Bahçe, refüj Bakım, Yapım ve Tamir Hizmet Alımı ihalesi kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışan personeller de 13 Mart Salı günü sınava tabi tutulacak. Atatürk Mahallesi yeni Sanayi Sitesi’nde saat 14:00’da başlayacak olan sınav, saat 17:00’da sona erecek.

 

ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILACAK

 

Kapaklı Belediyesi İktisadi ve Sosyal İşletmesinin Kafetarya ve çay Bahçesi Hizmetlerinde Personel Çalıştırmaya Dayalı Hizmet Alımı İhalesi kapsamında Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde çalışan taşeron işçiler de 14 Mart Çarşamba günü sınava girecek. Sınav 09:00-10:00 saatleri arasında Kapaklı Belediye Başkanlığı Hizmet Binası Teras Katta yapılacak.

 

UYGULAMALI VE SÖZLÜ SINAV YAPILACAK

 

Beden gücüne dayanan işlerde çalışanlar uygulamalı sınava, bunun dışındaki personel ise sözlü sınava tabi tutulacak. Hak sahipleri sınavı kazanmış olsalar bile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumsuz gelmesi durumunda ilişkilerinin kesileceği belirtildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU