Yazar Filiz Çavuş, çocuklarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte Çocuk Kitapları yazarı Filiz Çavuş, söyleşi ve imza gününde çocuklarla buluştu

KÜLTÜR SANAT 4.03.2018 20:26:00 0
Yazar Filiz Çavuş, çocuklarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Beşevler Tesislerinde düzenlenen programda çocuklar Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen “Masallarımı Geri Alabilir miyim” adlı kitabı imzalatmak için kuyruk oluşturdu. Çocuklarla beraber olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Yazar Filiz Çavuş, etkinlik için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

“EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da eğitime verdikleri öneme dikkat çekerek “Daha önce 11 ilçemizde okul yaparak bunu gösterdik. Şimdi de öğrencilerimize, çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını aşılamak için imza günü düzenledik. Başarılı, ufku geniş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir gençlik yetişmesi için eğitime olan desteğimiz bundan sonra da devam edecek” diye konuştu. İmza gününün sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adına Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı,  tarafından Yazar Filiz Çavuş'a çiçek takdim etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ