Kayıtlar Pazartesi başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek kültür sanat kursları kapsamında bağlama ve Gitar Kursu için kayıtlar 5 Mart Pazartesi günü başlayacak.

GÜNDEM 2.03.2018 23:07:00 0
Kayıtlar Pazartesi başlıyor

Kültür ve sanat kursları kapsamında kentin birçok noktasında açılan ve vatandaşlardan yoğun talep gören Bağlama ve Gitar kurslarının, Bağlık Mahalle Evi’nde açılacağını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri “Belediyemiz Kültür ve Sanat İşleri Müdürlüğünce ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde açılan kültür ve sanat kursları vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor. Üçüncüsünü geçtiğimiz günlerde Bağlık Mahallemizde açtığımız Mahalle Evimizde, vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine Bağlama ve Gitar Kursu açılacak” dedi.

 

PAZARTESİ BAŞLAYACAK

 

Bağlık Mahalle Evi’nde açılacak olan Bağlama ve Gitar Kursu için kayıtların 5 Mart Pazartesi günü başlayacağını kaydeden yetkililer “Vatandaşlarımız bu kurslara kayıt olmak için Bağlık Mahalle Evimize ya da Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezimize müracaat edebilir. Kursumuz ücretsiz olup, herhangi bir yaş sınırı gözetilmemektedir” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ