Tekirdağspor'a 500 milyon liralık yardım

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, "Tekirdağspor'a gerekli ödenek aktarımı için 500 bin TL'lik bir yardım sözü aldım.  Tekirdağspor Başkanı Salih Canikli ile görüşerek para en kısa sü

SPOR 2.03.2018 22:51:00 0
Tekirdağspor

“Her şey Tekirdağspor için” diyen Mustafa Yel “Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ile İl Başkanımız Cüneyt Yüksel ile birlikte görüşmemizde Tekirdağspor'un içinde bulunduğu zor durumu kendilerine ilettiğimizde bize Tekirdağspor'a yardım sözü vermişti. İşte bu sözünü tutan Bakanımız, Spor Toto Teşkilat Başkanı'nı talimatlandırarak gerekli yardımın yapılmasını kendisinden istemişti. Bugün Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret ederek Tekirdağspor'a gerekli ödenek aktarımının nasıl yapılacağının detaylarını konuştuk. 500 bin TL'lik bir yardımın sözünü aldık” dedi.

 

“EN KISA SÜREDE TEKİRDAĞSPOR’A ULAŞTIRILACAK”

 

500 bin TL'lik yardımın en kısa sürede Tekirdağspor’a ulaştırılacağını kaydeden Mustafa Yel, “500 bin TL'lik paranın en kısa sürede Tekirdağsporumuza ulaştırılması için Tekirdağspor Başkanımız Salih Canikli ile görüşerek gerekli prosedürün başlatılması konusunda kendisiyle anlaştık. Spor Toto Teşkilat Başkanı ile görüşmemizde ayrıca diğer bazı amatör futbol kulüplerimize yardım yapılması konusunda da uzlaştık” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ