Hedef altın madalya

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün Milli Antrenörü Vural Ayaz 2017 yılında başarılı bir yıl geçirdiklerini ve alt yapıdan yetişen sporcuların geçtiğimiz yıl içinde birçok baÅ?

SPOR 1.03.2018 19:57:00 0
Hedef altın madalya

2017 yılında katıldıkları bir çok turnuva ve şampiyonalarda başarılı olduklarını ve son yapılan şampiyonda da takım halinde Türkiye şampiyonu olduklarını kaydeden Ayaz, “2018 yılına da geçtiğimiz ay yapılan şampiyonada güzel bir başlangıç yaparak 6. Avrupa Kulüpler Taekwonda şampiyonasında bir Avrupa şampiyonluğu bir Avrupa üçüncülüğü, Avrupa dördüncülüğü ve bir de Türkiye ikinciliği elde ettik. Bu şampiyonalarda başarılı olan iki sporcumuz da Milli Sporcu oldu. Çerkezköy şampiyon Spor Kulübü olarak başarılarımıza yeni başarılar katmak için emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.”dedi.

 

ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

 

Ayaz “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcusu olan ve 33 kiloda Avrupa 2’ncisi ve Türkiye şampiyonu olan Sudenaz Kaya Yunanistan’ın başkenti Atina’da 24-27 Nisan tarihlerinde yapılacak olan 3. ETU Başkanlık Kupası Uluslar Arası Taekwondo Şampiyonası’nda Yıldız Bayanlar  kategorisinde 33 kiloda Milli sporcu olarak ülkemizi temsil edecek. Sudenaz Kaya’nın  Nisan ayındaki şampiyonada da ilk üçte yer alacağına inancım tamdır. Esas hedefimiz Altın madalya kazanmaktır. Sudenaz Kaya’nın  Yunanistan’daki şampiyonada da başarılı olması için sıkı bir çalışma sergiliyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU