ÇTSO üyelerine umre indirimi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile İstanbul Hisar Turizm Tekirdağ Şubesi arasında umre ziyareti indirimi protokolü imzalandı. Odasında Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva ve İstanbul Hisar Turizm Teki

GÜNDEM 28.02.2018 21:18:00 0
ÇTSO üyelerine umre indirimi

Yetkililer “Protokole göre “İstanbul Hisar Turizm Tekirdağ Şubesi” Çerkezköy TSO üyeleri ve yakınlarına 5 gece 6 gün olmak üzere Medine-i Münevvere Crowne Plaza,  Mekke-i Mükerreme Anjum Otel, Türk Hava Yolları ile uçuş, vize rehberlik vb. dâhil olmak üzere iki kişilik odalarda kişi başı 1075 dolar olarak indirimli fiyat uygulayacak” dedi.

 

5 GECE, 6 GÜN

 

Yapılan avantajlı tarife protokolüne göre İstanbul Hisar Turizm’in yapacağı indirimin, Çerkezköy TSO’nun Yönetim Kurulu Üyeleri eş ve çocuklarını; Meclis Üyeleri eş ve çocuklarını, tüm Çerkezköy TSO üyeleri eş ve çocukları ile Çerkezköy TSO personeli eş ve çocuklarını kapsadığını belirten yetkililer “Protokol kapsamında belirlenen indirim Çerkezköy TSO üye kartı veya personel kartının ibrazı ile mümkün oluyor” dedi. Protokole göre İstanbul Hisar Turizmin Çerkezköy TSO üye ve yakınlarına sağlamayı taahhüt ettiği umre programında 26 Nisan  – 01 Mayıs tarihlerinde 5 gece 6 gün olmak üzere Medine-i Münevvere Crowne Plaza,  Mekke-i Mükerreme Anjum Otel, THY ile uçuş, vize rehberlik vb. dâhil olmak üzere iki kişilik odalarda kişi başı 1075 USD olarak indirimli fiyatlar uygulanacak. İndirimli tarife 1 Nisan’da son bulacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ