Kırklareli 2. Amatör'de heyecan başladı

Kırklareli 2. Amatör Küme A grubunda 2017-2018 sezonunun ilk hafta maçları oynandı. A grubunda Ahmetbey Güvenspor, Veze Acarspor, Hürriyetspor, Karahıdırspor, Karakoçspor ve Eskitaşlıspor mücadele ediyor.

SPOR 26.02.2018 15:47:00 0
Kırklareli 2. Amatör

İlk hafta maçları Pazar günü oynandı. Saat 16:00’da Kavaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Karahıdırspor, Vize Arcaspor’u ağırladı. Karşılaşma Vize Arcaspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. Haftanın bir diğer karşılaşması ise saat 16:30’da Vali Mustafa Yaman Sahası’nda oynandı. Karakoçspor-Hürriyetspor karşılaşası konuk ekibin 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Lüleburgaz İstasyon Sahası’nda saat 16:30’da oynanan karşılaşmada ise Eskitaşlıspor ile Ahmetbey Güvenspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma Ahmetbey Güvenspor’un 9-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

AHMETBEY GÜVENSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

 

İlk hafta rahibini 9-2’lik skorla mağlup eden Ahmetbey Güvenspor averajla ilk sıraya yerleşti. İkinci sırada 3 puanla Vize Acarspor, üçüncü sırada 3 puanla Hürriyetspor yer alıyor. Karahıdırspor dördüncü sırada, Karakoçspor beşinci sırada ve Eskitaşlıspor altıncı sırada yer alıyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ