Taşeron işçiler için itiraz süresi başladı

Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde taşeron olarak çalışan personelin belediye tarafından kurulacak olan şirket bünyesine sürekli işçi olarak geçişi ile ilgili çalışma yürüten tespit komisyonu Ã?

GÜNDEM 21.02.2018 21:38:00 0
Taşeron işçiler için itiraz süresi başladı

Buna göre, toplam 586 başvurudan 560’ı komisyon tarafından kabul edilirken, 26 başvuru ise ilgili yasa ve yönetmeliklere göre çeşitli sebepler nedeniyle reddedildi. Komisyon kararlarına 21-23 Şubat tarihleri arasında itiraz edilebilecek. İtirazların değerlendirilmesi için Tekirdağ Valiliği bünyesinde İtiraz Komisyonu kurulacak.

 

İLAN EDİLDİ

 

Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada “Kamu kurum ve kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına veya mahalli idare şirketlerinde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 23 ve geçici 24’üncü maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esasların 35 inci maddesine göre, belediyemiz şirketine işçi statüsünde geçmek üzere başvuranların durumlarını gösterir listeler ile süreç takvimi belediyemiz resmi internet sitesinde ilan edilmiştir” denildi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN