Yeni belediye binasına kavuşuyor

Marmaraereğlisi Belediyesi yeni hizmet binası yapımında sona gelindi. Yeni belediye hizmet binası Marmarereğlisi D110 karayolu Çorlu Kavşağı yanında 1.866 metrekare arazi içerisine 11.000 metrekare kapalı alana sahi

GÜNDEM 19.02.2018 21:06:00 0
Yeni belediye binasına kavuşuyor

Proje toplam bedeli olarak 11 milyon TL öngörülen yeni hizmet binasında 2015 yılında kaba inşaatının ihalesi 2 milyon 911 bin TL bedelle yapılarak kaba inşaatı tamamlandı. Kaba inşaatının tamamlanmasının ardından yeni hizmet binası ikmal inşaatı 6 milyon TL bedelle ihale yapılıp İkmal inşaatı tamamlandı.

 

“MARMARAEREĞLİSİ HALKI HİZMETLERİN EN KALİTELİSİNİ HAK EDİYOR”

 

Belediye binasının ilçenin tarihi dokusunu yansıtacak ve tüm birimleriyle halka daha rahat hizmet edilebilecek şekilde tasarlandığını ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Hızla gelişen ilçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekleri ve ilçemizin tarihi dokusuna uygun bir belediye binası tasarladık. İkmal inşaatı tamamlanan yeni hizmet binamızda çalışmalar hızla devam ediyor. İç tefrişatın getirildiği binada dekorasyon ve tefrişatın yerleştirilmesi işlemlerine geçiliyor. İç tefrişatı da hızla yerleştirilecek binamızda artık sona gelindi. Hizmetlerin en kalitelisini hak eden vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak adına inşallah kısa bir süre içerinde yeni hizmet binamıza geçeceğiz” diye konuştu.

 

5085 METREKARE HİZMET ALANI

 

Yeni hizmet binasında; 100 metrekarelik başkanlık odası, 130 metrekarelik meclis toplantı salonu, 60 metrekarelik encümen toplantı salonu, 110 metrekarelik toplantı salonu, 150 metrekarelik parti grup odaları, 500 metrekarelik sergi alanları, üst katlarda 400 metrekare kafe, bodrum katta 465 metrekare sığınak, bodrum katta 500 metrekare kapalı otopark, 3000 metrekare açık otopark ve halkla ilişkiler, park bahçeler, sivil savunma, zabıta, çevre koruma, temizlik işleri, cenaze işleri, su arıza ve kanalizasyon, emlak işleri, muhasebe, vezne, yazı işleri, ruhsat ve denetim su işleri, strateji ve ar-ge, imar işleri, fen işleri, kültür evlendirme, ulaşım, bilgi işlem, hukuk işleri, özel kalem, teftiş, basın işleri ve güvenlik gibi birimlerin hizmetlerini yürütecekleri 5085 metrekare hizmet alanından oluşuyor.

 

Haber / Özge MERİÇ