TESKİ yönetim kurulu toplandı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Yönetim Kurulu Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

GÜNDEM 16.02.2018 23:03:00 0
TESKİ yönetim kurulu toplandı

Toplantıya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıza Tekin ve A.Soner Ergin katıldı. Düzenlenen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek TESKİ’nin önümüzdeki dönem çalışmaları konusunda bazı kararlar alındı.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Albayrak, TESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde yürüttükleri başarılı ve özverili çalışmaları sebebiyle bazı personele başarı belgesi takdim etti ve kendilerini tebrik etti. Başarı belgelerinin verilmesinin ardından Albayrak, TESKİ Genel Müdürlüğü Ana Hizmet Binasında incelemelerde bulundu. Önceden tüm personelin büyük bir salonda, ortak alanda çalıştığı kat düzeninin, yeni bir projelendirme ile birbirinden bağımsız ayrı odalar haline getirildiği ve böylece personelin daha sessiz bir ortamda, daha verimli bir şekilde çalışabileceği ifade edildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ