AK Partili gençlerden tanışma kahvaltısı

Ak Parti'de 27 Ocak Cumartesi günü yapılan Çerkezköy 5. Olağan Gençlik Kolları Kongresi'nde başkanlığa seçilen ve dün basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Haluk Demir, "Partim

SİYASET 15.02.2018 19:55:00 0
AK Partili gençlerden tanışma kahvaltısı

Ak Parti’de 27 Ocak Cumartesi günü yapılan Çerkezköy 5. Olağan gençlik Kolları Kongresi’nde başkanlığa seçilen Haluk Demir, Çerkezköy’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Dün saat 10:00’da Çınar Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Haluk Demir, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Tanıtım Medya Birim Başkanı Salih Azbay, yönetim kurulu üyeleri Zeynep Memiş, Samet Gök, Mert Çiftçi, Sinan Öğe, Serkan Kaya, Mehmet Erdoğan ile basın mensupları katıldı.

 

“ÜST KADEMEYE YARDIMCI OLACAĞIZ”

 

Kahvaltıda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Haluk Demir, basın mensupları ile tanışmak amacıyla bu programı organize ettiklerini söyledi. Gerçekleştirilen Gençlik Kolları Kongresinde kendisi ile yönetim kuruluna görev verildiğini kaydeden Demir “Partimiz içinde görüşümüzden öte birlik ve beraberlik içinde olduğumuz bir süreçteyiz. Atacağımız adımlar A-B partisi olarak değil kardeşlik içinde olacak” dedi. Demir, gençler olarak üst kademeye yardımcı olarak kendilerini geliştireceklerini kaydetti.

 

Haber / Özge MERİÇ