Farkındalık projesine tam destek

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

GÜNDEM 15.02.2018 19:52:00 0
Farkındalık projesine tam destek

“AMACIMIZ GENÇLERİN BİLGİ SAHİBİ OLMALARINI SAĞLAMAK”

 

Üniversitenin engelli bireylere yönelik gerçekleştirdiği faaliyetlerden dolayı dernek adına Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür eden Hayrettin Çetinkaya, daha önce Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen engellilere yönelik farkındalık sunumlarını tüm Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bünyesindeki birimlerine yayarak, gençlerin engelliler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, bununla birlikte empati ortamı içerisinde farkındalık yaratmayı hedeflediklerini belirtti.

 

“YAŞAMINIZI KOLAYLAŞTIRACAK ŞEKİLDE DİZAYN EDİYORUZ”

 

Engelli öğrencilerin de diğer öğrencilerle aynı imkânlara sahip olmaları gerektiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek de “Bu konuda kurumsal ve kişisel olarak hepimize görev ve sorumluluklar düşüyor. Namık Kemal Üniversitesi olarak engelli personelimiz ve öğrencilerimizin daha rahat koşullarda hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizdeki olanakları seferber ediyoruz. Kampüsümüzün fiziki yapısını sizlerin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde dizayn ediyoruz” dedi.

 

“DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYECEĞİZ”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin gerçekleştirmeyi planladığı farkındalık projesinin önemine dikkat çeken Şimşek, üniversite olarak her konuda desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirdi.

 

ALBAYRAK’I DA ZİYARET ETTİLER

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı da ziyaret etti. Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Albayrak yaptığı açıklamada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman engelli vatandaşların yanında olduğunu ve olacağını belirtti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ