Saray Belediyespor yükselişini sürdürdü

Tekirdağ Süper Amatör Liginin ilk devresinin son haftalarında üst üste puan kayıpları yaşayarak devre arasına alt sıralarda giren Saray Belediyespor, ikinci yarı ile birlikte yakaladığı iyi formu Ulaş deplas

SPOR 14.02.2018 18:18:00 0
Saray Belediyespor yükselişini sürdürdü

Pazar günü Ulaş sahasında Ergenegücü Ulaşspor’un konuğu olan Saray Belediyespor, yakaladığı iyi formu devam ettirmek isterken, kümede kalma mücadelesi veren Ulaş temsilcisi de puan yada puanlar almak için uğraştı. İlk 45 dakikada iki ekipte önemli pozisyonlar bulamazken soyunma odasına golsüz eşitlik ile dönüldü.

 

SARAY BELEDİYESPOR ÖNE GEÇTİ

 

İkinci yarıya hızlı başlayan yeşil beyazlı konuk ekip, geliştirdiği ilk tehlikeli atakta golü buldu, Tansu’nun sert şutu direkten döndü, dönen topu takip eden Kubilay Saray Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi.

 

2-1 KAZANDI

 

Oyunun kontrolünü eline geçiren Saray Belediyespor Kubilay’ın hem kendisinin hem takımının ikinci golü ile maçta iyice rahatladı. Seyirci cezası nedeniyle taraftarlarından yoksun oynayan Ergenegücü Ulaşspor kalan sürede bir gol bulsa da eşitliği yakalayacak pozisyonları değerlendiremedi ve maç 2-1 Saray Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

5. SIRAYA YERLEŞTİ

 

Bu galibiyetle Saray Belediyespor ikinci yarıda çizdiği güzel grafik ile puan sıralamasında yükselmeye devam ederek 5. sıraya yükseldi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU