Kapaklıspor'dan gol yağmuru

Kapaklıspor ligin 19.hafta karşılaşmasında evinde Şarköy'u ağırladı. Lider Kapaklıspor, maçtan 5-0'lık farklı bir galibiyetle ayrıldı.

SPOR 12.02.2018 15:34:00 0
Kapaklıspor

39 puan ile ilk sırada yer alan Kapaklıspor, ligin 19’uncu haftasında ligde kalma mücadelesi veren Şarköyspor’u ağırladı.

 

İLK DEVRE 1-0 SONA ERDİ

 

Pazar günü Saat 13:00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan müsabakaya Kapaklıspor; Serhat, Ömer, Çağatay, Hüseyin, Sacko, Mertcan, Gurur, Tezcan, Şaban, Berkay, Nail Şarköyspor ise İsmail, Nazmi, Cevat, Devran, Sezai, tolga, Çağatay, Orbay, Berk, Süleyman ve Gökalp ilk on biri ile başladı.

Maça hızlı başlayan Kapaklıspor, ilk golünü 24’üncü dakikada buldu. Kapaklıspor’un deneyimli oyuncusu Hüseyin kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

5-0 SONA ERDİ

 

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Kapaklıspor, 54. dakikada Berkay ile farkı ikiye çıkardı. 56’ncı dakikada ve 68’inci dakikada Şaban’ın golleri ile farkı 4’e çıkaran Kapaklıspor’un beşinci golü ise genç golcü Serdar’dan geldi. Berkay sağ kanattan harika bindirdi, rakiplerini geçip topu Serdar’a bıraktı genç golcü düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Maçın son bölümlerinde başka gol olmayınca karşılaşma Kapaklıspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Kapaklıspor almış olduğu bu galibiyetle puanını 42’ye yükselterek liderliğini sürdürürken, Şarköyspor ise on puanda kaldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU