Kızılpınar İlkokulu için yardım gecesi

Kızılpınar İlkokulu yararına Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği tarafından yardım gecesi düzenlendi.

GÜNDEM 11.02.2018 21:57:00 0
Kızılpınar İlkokulu için yardım gecesi

Geceye Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Trakya Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Rüstem Tuna, CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Metin Dönmez, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimi, Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri Satıcıları Federasyonu Genel Sekreteri  ve  Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, Kızılpınar İlkokulu Müdürü Ali Baygın ve okul öğretmenleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Pasha Otel’de düzenlenen yardım gecesinde konuşan dernek başkanı Murat Akay, 2016 yılında kurulan derneğin kuruluşundan bu yana sosyal sorumluluk projeleri düzenlediklerini ifade ederek, derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Kızılpınar İlkokulu’nun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu yardım gecesini organize ettiklerini söyleyen Akay, geceye katılan herkese teşekkür etti.

 

ÇEKİLİŞ YAPILDI

 

Akay’ın konuşmasının ardından yapılacak çekiliş için bilet satışı gerçekleştirildi. Biletler 10 liradan satıldı. Çerkezköylü iş adamlarından dernek üyesi Murat Danacı ve eşi Hacer Danacı’nın çekiliş için bağışladıkları cep telefonunun sahibi Erdem Yavuz olurken, Yavuz telefonu ihtiyaç sahibi bir öğrenciye verilmek üzere okul Müdürü Ali Baygın’a teslim etti.

 

ATATÜRK TABLOSU ARTIRMAYA ÇIKARILDI

 

Dernek Üyesi Naciye Biber’in yaptığı gümüş işlemeli çerçeveli Atatürk Posteri de gecede 250 TL’den açık arttırmaya çıkarıldı. Açık arıtmayı 500 TL ile CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Metin Dönmez başlattı. Yapılan açık artırma sonucu bin 650 TL teklif veren Necati Aksu tablonun sahibi oldu. CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Metin Dönmez de Kızılpınar İlkokulu için 500 TL bağışladı. Açık artırmanın ardından davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde eğlendi.

 

Haber / Özge MERİÇ