1911 Çerkezköyspor, Gaziosmanpaşa'ya konuk olacak

. Bölgesel Amatör Ligde 18.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Lider Altınova Belediyespor'un deplasmanda Çorluspor 1947'ye konuk olacağı haftada, 1911 Çerkezköyspor ise İstanbul deplasma

SPOR 9.02.2018 22:03:00 0
1911 Çerkezköyspor, Gaziosmanpaşa

1911 Çerkezköyspor’un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig’de 18. hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak.

 

ÇORLU, LİDERİ AĞIRLAYACAK

 

22 puanla yedinci sırada yer alan Çorluspor 1947, kendi sahasında, ligde 39 puan ile ilk sırada yer alan Altıonva Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü saat 14:00’da Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Ömer Tolga Güldibi yönetecek.

 

SULTANGAZİSPOR, YENİ ÇANSPOR’U AĞIRLAYACAK

 

Geçtiğimiz hafta puanını 35’e çıkararak ikinci sıradaki yerini koruyan Sultangazispor ise, 14 puanı bulunan Yeni Çanspor’u ağırlayacak. Pazar günü saat 14:00’da Cebeci Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmayı Kenan Yabalıoğlu yönetecek.

 

1911 ÇERKEZKÖYSPOR İSTANBUL DEPLASMANINDA 

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında da 31 puanı bulunan 1911 Çerkezköyspor ise son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ve 25 puanı bulunan Gaziosmanpaşaspor deplasmanına çıkacak. Yıldıztabya Stadyumu’nda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Halil Uysal, Muhammed Tutak, Süleyman Oral, Samet Kaan Keskin triosu yönetecek.

 

ÇIKSALINSPOR, BİGASPOR’A KONUK OLACAK

 

26 puanla dördüncü sırada bulunan Bigaspor ise evinde 14 puanlı Çıksalınspor’u ağırlayacak. Biga İlyas Bayram Stadyumu’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. İlayda Nihal Çetiner’in orta hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Mehmet Ali Vardar, Mücahit Şentürk ve Fatih Kabakkaya olacak.

 

EDİRNE DERBİSİ

 

Edirne derbisinde ise 21 puanı bulunan Uzunköprüspor evinde 24 puanı bulunan Edirnespor’u ağırlayacak. Uzunköprü Ergene Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00’de oynanırken, karşılaşmanın hakemleri ise Volkan Uçkan, Betül Nur Yılmaz, Erhan Tuna, Mehmet Tolga Tarık olacak. Yalova Kadıköyspor ile Lüleburgazspor Pazar günü Yalova Amatör Saha 1’de karşı karşıya gelecek. Yalova Kadıköyspor ligde oynadığı 15 karşılaşmada iki galibiyet ve üç beraberlik elde edip 9 puan elde ederken, Lüleburgazspor ise oynadığı 16 karşılaşmada sadece bir galibiyet ve iki beraberlik elde edip beş puanla son sırada yer alıyor. Saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Bahadır İleri yönetirken, yardımcılıklarını Oğuzhan Yiğit Karpuz, Tuğba Başkaya, Müjdat Duman yapacak.

 

GALİBİYETE KİLİTLENDİ

 

Gaziosmanpaşaspor maçının hazırlıklarına başlayan 1911 Çerkezköyspor’da Orhan Pamukçu’nun dışında cezalı oyuncu bulunmuyor. Salı gününden itibaren günde yaptığı çift antrenmanla Gaziosmanpaşaspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Küçük yönetiminde sürdüren 1911 Çerkezköyspor galibiyete kilitlendi. Geçtiğimiz haftaki karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “Kalan sekiz haftada maçları savaşarak, mücadele ederek kazanacağız. Bir bütün halinde nasıl futbol oynandığını bu saatten sonra herkese göstereceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU