Yeni yerde son rötuşlar

Modern Pazar Yeri Projesi kapsamında devam eden çalışmaları inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay "Ekiplerimiz bir yandan da iç ve dış cephe sıva çalışmalarını sürdürüyor. Mod

GÜNDEM 6.02.2018 15:59:00 0
Yeni yerde son rötuşlar

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapımına başlanan 5 milyon 919 bin TL bedelli Modern Pazar Yeri Projesi kapsamında çalışmalar devam ederken, Belediye Başkanı Vahap Akay çalışmaları inceledi.

 

KIZILPINAR’A DA PAZAR YERİ YAPILIYOR

 

Kısa sürede kaba inşaatın tamamlandığını söyleyen Akay “Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz, mevcut Pazar Yerinden sökülen malzemelerle daha önce Kızılpınar Mahallesi’nde hazırladığımız alanda Kapalı Pazar Yeri yapımına başladı. Bu sayede hem şehrimize modern bir Pazar Yeri inşa ediyoruz, hem de Kızılpınar Mahallemize yeni bir Kapalı Pazar Yeri kazandırıyoruz. Kızılpınar Mahallemizde yapımı devam eden Pazar yeri yaklaşık 2 bin 300 metrekare kapalı alana sahip olacak. Çatı kaplama çalışmalarının sürdüğü Pazar yeri içinde zabıta noktası, mescit ve tuvaletler de bulunacak” dedi.

 

ENGELLİLERİN KULLANIMINA DA UYGUN OLACAK

 

Çerkezköy’deki proje kapsamında şu anda uzay çatı sisteminin yapıldığını kaydeden Akay “Ekiplerimiz bir yandan da iç ve dış cephe sıva çalışmalarını sürdürüyor. Modern Pazar Yeri Binamız 9 bin 520 metrekare kapalı alana sahip olacak. Kapalı Pazar Yeri Alanı’nda, 174 metrekare teras ve toplam 200 araçlık da otopark alanı bulunacak. 4 adet giriş-çıkış ve 7 adet de yangın çıkışının bulunacağı binamız, engelli vatandaşlarımızın ulaşımına da uyumlu olacak” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN