'Kimin kimin kapısında beklediğini en iyi o biliyor'

Bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına "Kapısında beklediğin günleri unutma" yazan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin'e cevap veren AK Parti Kapakl?

SİYASET 31.01.2018 23:33:00 0
 

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, bir süre önce sosyal medyada yaptığı paylaşımın altına “Sosyal medya siyaseti sana bir şey kazandırmaz. Kapısında beklediğin günleri unutma” yorumunu yazan Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin’e cevap verdi.

 

“BİZİM ÇİZGİMİZ BELLİ”

 

Dün saat 14:00’da parti binasında açıklama yapan Bezgin “CHP İlçe Başkanı mevkidaşım sosyal medyada açıklamalarımın altına yorum yapmış sonrasında da kaldırmıştır. Ancak yaptığı yorumun fotoğrafını çekip gazeteye göndermiş ve yazdığı yazıda ‘kapısında beklediğin günleri unutma’ demiş. Bu sözlere sadece gülüyorum. Benim CHP ile asla ve katta işim olmaz, olamaz. Bizim çizgimiz bellidir. Geçmişimizde de Demokrat Parti meclis üyeliği vardır” dedi.

 

“KİMİN KAPIDA BEKLEDİĞİNİ EN İYİ O BİLİYOR”

 

2011 yılında şuanda İç İşleri Bakanı olarak görev yapan Süleyman Soylu’nun AK Parti’ye geçişi ile kendisinin de aynı dönemde AK Parti’ye geçtiğini ve 2011 yılından beri de AK Parti’de görev aldığını söyleyen Bezgin “Şimdi ben kendisine sormak istiyorum. Bu soru öncesinde de kesinlikle CHP’li kardeşlerimi ayırt ve tenzih ediyorum. Kimin kimin kapısında beklediğini, kimin kimlerin önüne atladığını en iyi o biliyor. Olmaz ama olur da bir gün partisinin belediye başkanı geçmişte olduğu gibi partimizin genel başkanı, ülkemizin cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne atlar, ‘beni ne olur partiye alın’ der ve partimiz de onu kabul ederse ki böyle bir ihtimal asla yok, AK Parti’ye geçemez. Kenan Seçkin ve ekibi AK Parti’ye mi oy atar yoksa CHP’ye mi oy atar?” dedi.

 

“ARİF OLAN ANLAR”

 

Kenan Seçkin’e 2009 yılında oyunu, CHP’den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan rahmetli Nuri Eroğlu’na mı yoksa Demokrat Parti’ye mi attığını da soran Salih Bezgin “Saygım ve konumumdan dolayı kimse bana geçmişi açtırmasın. Son olarak da benim çocuklarımın ikisi de belediyede maaş almıyor. Arif olan anlar” dedi.

 

“DEVAM KARARI ALINDI”

 

Açıklamasının ardından cumartesi günü yapılacak olan İl Kongresi ile ilgili de konuşan Salih Bezgin “Pazartesi günü İl Başkanımız Cüneyt Yüksel, Ankara’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş, Marmara Bölge Sorumlumuz Murat Yıldırım ile görüşme yaptı. Yapılan görüşmede Tekirdağ’da Cüneyt Yüksel ile devam kararı alındı. Tekirdağ’a ve partimize hayırlı olsun” dedi.

 

“KONGRE İÇİN ARAÇ KALDIRILACAK”

 

Tekirdağ’da 3 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan Tekirdağ 6. Olağan Kongresi için Kapaklı’dan da araçlar kaldıracaklarını belirten Salih Bezgin “Araçlarımız saat 10:30’da belediye meydanından hareket etmiş olacak. İl kongresine tüm Kapaklı halkımız davetlidir” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU