Çorlu Kitap Fuarı'nın bu yıl 8'incisi düzenlenecek

Çorlu Kitap Fuarı'nın bu yıl 8'incisi düzenlenecek. 9-18 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda İlber Ortaylı, Sinan Meydan, İsmail Küçükkaya, Mario Levi, Ayşe Kulin ve çok sayÄ?

GÜNDEM 29.01.2018 23:54:00 0
Çorlu Kitap Fuarı

Fuar, 9 Şubat Cuma günü başlayacak. Yazın dünyasının dev isimlerinin katılacağı kitap fuarına bu yıl İlber Ortaylı, Sinan Meydan, İsmail Küçükkaya, Mario Levi, Ayşe Kulin, Sinan Akyüz konuk olacak. Ahmet Ümit ve Ayhan Bozkurt ile açılışı yapılacak fuar süresince Seda Akgül, Serhat Yabancı, Şermin Yaşar, Cansu Canan Özgen, Ebru Güzel ve Öykü Odabaş da kitapseverlerle buluşacak.

 

ÇOCUKLARA ÖZEL

 

Çocuklara özel bölümlerin ve imza günlerinin de olacağı fuara çocukların çok sevdikleri yazarlar da katılacak. Çocuklar, Yalvaç Ural, Defne Ongun, Ülker Kurtcan, Ayşe Yamaç, Tansu Bele, Fatih Erdoğan gibi isimlerle tanışma ve kitaplarını imzalatma fırsatı bulacak. Fuarda Tekirdağlı yazarlar Ayten Öztürk, Raşit Tokgöz, Haşim Korkmaz, Takuhi Tovmasyan, Haluk Ecevit, Ramis Çınar, Melih Bozcan, Emel Sarıkurt ve Ali Deniz Uslu da imza gününde kitaplarını imzalayacak.

 

18 ŞUBAT’TA SONA ERECEK

 

9 Şubat Cuma günü Ahmet Ümit ve Ayhan Bozkurt, 10 Şubat Cumartesi İsmail Küçükkaya, Kaan Murat Yanık, Işık Öğütçü ve Ayşe Kulin, 11 Şubat Pazar günü Melih Bozdağ, Haluk Ecevit, Mario Levi, Sinan Akgül, Serhat Yabancı, Şermin Yaşar, 12 Şubat Pazartesi günü Ülker Kurtcan, Raşit Tokgöz, Haşim Korkmaz, Işıl Korkmaz, Ramis Çınar, 13 Şubat Salı günü Tuncay Altınköprü, Aşkın Güngör, Tansu Bele, Raşit Tokgöz, Hakkı Yalçın, 14 Şubat Çarşamba günü Defne Ongun, Fatih Erdoğan, Raşit Tokgöz, 15 Şubat Perşembe günü Yalvaç Ural, Melih Tuğtay, 16 Şubat Cuma günü Yalvaç Ural, Ayşe Yamaç, Takuhi Tovmasyan, Sinan Meydan, Haluk Ecevit, 17 Şubat Cumartesi günü Ayşe Yamaç, Cansu Canan Özgen, Seda Akgül, Ali Deniz Uslu, Ayten Öztürk, Emel Sarıkurt, 18 Şubat Pazar günü de İlber Ortaylı, Ebru Güzel, Öykü Odabaş ve Ramis Çınar kitapseverlerle buluşacak.

 

Haber / Ruşa ELMA