Kapaklıspor ilk yenilgisini aldı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de namağlup liderliğini sürdüren Kapaklıspor, ilk yenilgisini Saray Belediyespor karşısında aldı. Pazar günü sahasında Saray belediyespor'u ağırlayan Kapaklıspor

SPOR 29.01.2018 23:47:00 0
Kapaklıspor ilk yenilgisini aldı

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 17’nci hafta karşılaşmasında Kapaklıspor ile Saray Belediyespor karşı karşıya geldi.

 

SARAY’I AĞIRLADI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşma saat 14.00’da başladı. Kapaklıspor Serhat, Tolga, Çağatay, Aygün, Mamadou Sacko, Emre Şükür, Mustafa, Tezcan, Şaban, Berkay ve Nail ilk on biri ile çıkarken, konuk ekip Saray Belediyespor ise sahaya Elyamin, Bayram, Amed Fırat, Soner, Okan, Fevzi, Burak, Onur, Emre, Tansu ve Kubilay kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Karşılaşmaya her iki takım da etkili başladı. İlk devreden gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci devresine iyi başlayan konuk ekip Saray Belediyespor oldu. Saray Belediyespor, 48’inci dakikada Onur’un ayağından bulduğu golle öne geçti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen mağlup duruma düşen Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklenirken, beraberlik golü 58’inci dakikada geldi.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

Karşılaşmanın 72’inci dakikasında konuk ekip Saray Belediyespor geliştirdiği atakta Emre ile bir kez daha öne geçti. Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de golü bulamadı. Karşılaşma Saray Belediyespor’un 2-1‘lik üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor bu sezon ilk yenilgisini aldı. Kapaklıspor 38 puanla liderliğini sürdürürken, Saray Belediyespor ise bu galibiyet ile puanını da 21’e yükseltti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU