Trafik sorunu masaya yatırıldı

Çorlu Belediyesi tarafından trafik düzenleme ve sirkülasyon hakkında düzenlenen bilgilendirme toplantısında trafik sorunu masaya yatırıldı.

GÜNDEM 28.01.2018 20:51:00 0
Trafik sorunu masaya yatırıldı

Toplantı öncesinde kısa bir bilgilendirme yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Üniversitesi uzun süredir Çorlu'da trafik ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Sunulan akademik görüşler doğrultusunda Çorlu trafiği ile ilgili gerekli düzenlemeler yapılabilecek” dedi.

 

ORTAYA ÇIKAN VERİLERİ PAYLAŞTI

 

Pamukkale Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde oluşturulan "Kavşak ve Yaya Sayımları Raporu", "Mevcut Otopark Analizleri ve Öneri Otopark Alanları Raporu" ile "Trafik Düzenleme ve Sirkülasyon Raporu" Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soner Haldenbilen tarafından sunularak Çorlu'nun trafik sorununa çözümler sağlayabilecek düzenlemeler hakkında bilgiler verildi. Prof. Dr. Haldenbilen, Çorlu'da yoğun olarak kullanılan cadde, bulvar, sokak ve kavşaklar üzerinde gerçekleştirilen akademik çalışmalar neticesinde ortaya çıkan veriler hakkında bilgiler aktardı.

 

Haber / Ruşa ELMA