Kapaklı'da huzur toplantısı

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, huzur toplantısında muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Sevgi "155'i aradığınız zaman olaya kı

GÜNDEM 25.01.2018 19:16:00 0
Kapaklı

Kapaklı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğin tarafından Cumhuriyet Mahallesi Dumlupınar Caddesi’ndeki bir kıraathanede ‘Huzur Toplantısı’ düzenlendi.

 

POLİSİN ÖNCELİKLİ GÖREVİ SUÇU ÖNLEMEK

 

Kapaklı’da polis ile halk arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Kapaklı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiser Bilgin Kınık, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve Emniyet Müdürü Murat Sevgi, mahalle muhtarları ve vatandaşlardan mahallelerdeki sorunları dinledi. Polisin öncelikli görevinin suçu önlemek olduğunu belirten Emniyet Müdürü Sevgi, amaçlarının halkın güvenlik ile ilgili talep ve şikayetlerini dinlemek olduğunu kaydetti.

 

“HER BAŞVURU HASSASİYETLE TAKİP EDİLİYOR”

 

Emniyet Müdürü Sevgi, mahallede güvenliğin sağlanması ve suçların önlenmesinde polis vatandaş işbirliğinin önemine dikkat çekti. Huzur toplantısı vesilesiyle vatandaşlarla güvenliği pekiştirmeyi amaçladıklarını kaydeden Sevgi “Son dönemlerde ilçe merkezinde uyuşturucu, hırsızlık, magandaların havaya ateş etmesi olayları arttı. 155 Polis hattına yapılan her başvuru ve ihbar hassasiyetle takip ediliyor” dedi.

 

“ARAMAKTAN ÇEKİNMEYİN”

 

Vatandaşların ihtiyaç gördükleri durumlarda 155 Polis İhbar Hattını aramaktan çekinmemelerini isteyen Sevgi, “155’i aradığınız zaman olaya kısa sürede gelmemiz kolaylaşır. Çevrenizde tanımadığınız şüpheli kişiler olduğu zaman bunu bizimle paylaşın” dedi. İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, son zamanlarda artan kontör dolandırıcılığı konusunda da vatandaşları bilgilendirdi. “Sizi arayıp kendini polis, hâkim, savcı olarak tanıtan ve numaranızın yasadışı olaylarla bağlantılı bir yerlerde çıktığını söyleyen olursa, şantaj amaçlı sizden para ve kontör isteyen olursa bunlara asla itibar etmeyin” diyen Sevgi, böyle bir durumla karşılaşıldığında vatandaşların polise haber vermesini istedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU