Zabıta ve jandarmadan eş zamanlı denetim

Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kumbağ ve Barbaros'ta umuma açık istirahat ve eğlence mekânlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

GÜNDEM 22.01.2018 19:59:00 0
Zabıta ve jandarmadan eş zamanlı denetim

Kumbağ ve Barbaros mahallelerinde faaliyet gösteren umuma açık istirahat ve eğlence mekânlarında gerçekleştirilen denetimlerde işyeri açma ve çalışma ruhsatı, canlı yayın ruhsatı, tütün ve alkol düzenleme belgesi ve işletme içerisindeki ses düzeyi kontrol edilirken, jandarma ekipleri ise üst araması ile kimlik kontrolü ve sorgulaması yaptı.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

 

İşletmelere kaçak olarak kolay yollarla temin edilen alkollü içki ve tütün mamullerinin satışının önüne geçebilmek için Bandrollü Ürün İzleme Sistemi (BÜİS) cihazı ile Jandarma tarafından kontroller yapıldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Süleymanpaşa halkının güvenliği ve sağlığı için jandarma ekipleri ile denetimlerimiz aralıksız devam edecek. İlçe Jandarma ekiplerimiz ile ortaklaşa denetimler gerçekleştirdik. Denetimler boyunca her kurum kendi sorumluluğundaki konularda kontrollerini sağladı. İlçe halkımızın huzuru ve güveni için bu tür denetimlerimiz belirli periyotlar halinde devam edecek” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN