ÇTSO gazetecileri ağırladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Kapaklı ve Çerkezköy'de görev yapan gazetecileri yemekte ağırladı.

GÜNDEM 18.01.2018 20:42:00 0
ÇTSO gazetecileri ağırladı

Saat 18:30’da Golden Palas’ta düzenlenen yemeğe ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkan Yardımcısı Asım Yavuzarslan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Sinan Sifil, Mesut Görgün, Genel Sekreter Hakan Gel katıldı. Süleyman Kozuva’nın selamlama konuşmasının ardından konuşan Asım Yavuzarslan “Ülke için, ülke ekonomisi için, kamuoyunu bilgilendirme için çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Güzel çalışmalarınız var. Gönül istiyor ki bunları daha da ileri götürerek genele yayalım” dedi.

 

FOTOĞRAF MAKİNESİ HEDİYE EDİLDİ

 

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin de böyle bir organizasyonda gazetecilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Hepiniz kendi branşlarınızda başarılısınız. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Yemekte çekiliş yapılırken, Taşdelen İnşaat adına Metin Taşdelen ve Kardeşler Yapı adına Süleyman Kozuva sponsorluğunda gazeteciler Seyit Süren ve Hilal Çarıkçı fotoğraf makinesi kazandı. Gecede gazetecilere Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından çeşitli hediyeler de verildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU