Ali Özen 3. kez başkan

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu Pazar günü Tuana Düğün Salonu'nda 12.00-17.00 saatleri arası yapıldı. Genel kurulda Birlik Başkanı Sami Kayın başta olmak üzere Tekirdağ genelind

GÜNDEM 15.01.2018 18:44:00 0
Ali Özen 3. kez başkan

Kongre Oda Başkanı Ali Özen’in kısa konuşmasıyla başladı ardından kongre divanı oluşturuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu, gelir gider hesap cetveli  ve denetim raporları okundu ve tek tek oya sunuldu. Gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçime geçildi. Seçimde Ali Özen ile Esat Yalçın yarıştı. Odanın kayıtlı 1340 üyesinden seçimde hazır bulunan 856 kişi oy kullandı. Kullanılan oyların 638’ini alan Ali Özen 3. kez Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına seçilirken, rakibi Esat Yalçın ise 194 oy aldı.

 

“GÜVENİNİZE HER ZAMAN LAYIK OLACAĞIZ”

 

Sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Ali Özen “Bu güne kadar olduğu gibi bu yeni dönemde de şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizle siz değerli üyelerimize layık olmaya çalışacağız. Sorunların çözümü konusunda da bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de çözümlenmesi için canla başla çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Seçimlerde bizlere oy vermeyen üyelerimizi de kazanmaya çalışacağız” dedi.

 

ALİ ÖZEN’İN LİSTESİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI

 

Ali Özen Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Asil Listesinde şu isimler yer aldı: Salim Gündüz, Mehmet Bekaroğlu, Sunay İmuk, Nedret Altıntaş, Adnan Gacal, Tahir Korkmaz, Ercan Aptioğulları ve Ersin Aksoy. Denetim Kurulu Asil üyeliklerine de Cengiz Açık, Levent Çavuşoğlu ve Oğuz Örgel seçildi.

 

Haber/Ayşenur AYDIN