Halı Yıkama Aracı hizmet vermeye başladı

İlçe genelindeki ibadet yerlerinin temizliklerinde kullanılmak üzere Halı Yıkama Aracını hizmete soktuklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Halı Yıkama Aracı'nın ilçe genel

GÜNDEM 12.01.2018 17:24:00 0
Halı Yıkama Aracı hizmet vermeye başladı

Çerkezköy Belediyesi, ilçe genelindeki ibadet yerlerinin temizliklerinde kullanılmak üzere Halı Yıkama Aracını hizmete soktu.

 

İBADETHANELERİN TEMİZLİĞİNDE KULLANILACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe genelindeki ibadethanelerin temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet Halı Yıkama Aracı aldıklarını belirterek “İbadet yerlerini daha önce personel görevlendiriyorduk ve görevlendirdiğimiz personeller yapıyordu. Şimdi alınan Halı yıkama Aracı ile ibadet yerlerimizin temizliğini tam otomasyonlu bu araç yapıyor” dedi.

 

“PERİYODİK OLARAK TEMİZLİĞİ YAPILACAK”

 

Akay, Halı Yıkama Aracı’nın ilçe genelinde bulunan tüm mahallelerdeki ibadet yerlerinin periyodik olarak temizliğini yapacağını, halılarını vakumlu su ve halı şampuanı ile yıkayacağını, leke çıkmaması durumunda leke çıkarıcı deterjan ile yıkayacağını belirterek “Halı Yıkama Aracımız temizliğin yapılacağı ibadet yerinin önüne varacak. Ardından içerdeki halılar halı yıkama şampuanı ile ıslanıp, vakumlu su ile yıkanıp, suyu çekilecek. Bu işlemin ardından ibadet alanlarımız daha hijyenik ve temiz olacak” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU