"Çerkezköy ile ilgili söyleyeceklerimiz daha bitmedi"

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri yemekte ağırladı. 2018'in ikinci yarısında Çerkezköy'ün yerel seçim atmosferine

GÜNDEM 11.01.2018 18:10:00 0

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri yemekte ağırladı.

 

YEMEKTE AĞIRLADI

 

Dün akşam saat 19:30’da Yalı Restaurant’ta düzenlenen akşam yemeğinde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak “Çerkezköy’de bütün gazeteci arkadaşlarımızla samimi bir şekilde Çerkezköy’e ve kamuya olan hizmetlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz” dedi.

 

“ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞIYORSUNUZ”

 

Gazetecilerin çok zor şartlarda çalıştıklarını ve okuyucusuna haber ulaştırma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Zor şartlarda habercilik yapıyorsunuz. Ülkemizdeki süreç de zor. İnşallah bundan sonraki süreçte çok daha rahat, özgür ortamlarda çalışır ve haberlerinizi okuyucularınız ile buluşturursunuz” dedi. Bölgemizde yayın yapan yazılı ve görsel medya çalışanlarının sorumluluk bilinci ile samimi bir anlayışla çalıştıklarını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy’ün bu noktada şanslı olduğunu ifade etti.

 

“DÜĞÜNÜMÜZ BAŞLAYACAK”

 

2018 yılının Çerkezköy Belediyesi’nin hizmetlerinin sonuç olarak daha iyi ortaya çıkacağı bir yıl olacağını söyleyen Akay “2018 yılı bizim için önemli yatırımlarımızın tamamlandığı, sonuçlandığı yıl olacak. 2018’de de iyi günlerde buluşmak dileğiyle” dedi. 2018’in ilk yarısında derneklerin ve odaların seçimlerinin olacağını, ikinci yarısında da Çerkezköy’ün yerel seçim atmosferine gireceğini söyleyen Akay “Seçimleri bizim düğünümüz. 2018’in ikinci yarısında bizim düğünlerimiz başlayacak” dedi. Akay “Çerkezköy ile ilgili söyleyeceklerimiz var, daha bitmedi” sözleriyle 2019 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını belirtti.  2018 yılının ikinci yarısında düğün dernek heyecanının da başlayacağını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, siyasetçinin düğününün, derneğinin seçimler olduğunu belirterek, 2019 Yerel Seçimleri atmosferine de 2018 yılının ikinci yarısında girilmiş olacağını ifade etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU